Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers 20 October 2020

0
125

Flipkart The Grid Quiz Answers 20 October 2020, Flipkart the grid win with the stars – Hey Friends, Flipkart quiz 20th October Quiz answers is live now. you can see The Grid Flipkart answers 20th Oct & play the today’s quiz contest.

Flipkart The Big Billion Days The Grid Quiz Details

  • Quiz Name – Flipkart the grid win with the stars Quiz
  • Contest Prize – Rs.10 Lakhs & More.
  • Flipkart The Grid Contest Date – 20th Oct (12.00 AM To 12.59 PM)
  • Result – Immediately

How to Play Flipkart the big billion days Quiz 20th October

1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find The Grid Contest

4. There will be a total of 7 questions

5. Answer all The Grid Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart The Grid Quiz Answers – 20 October 2020

Updating Time: 12.01 AM (Note- If you Not See the answers: Get Answers)

Here is Flipkart The Grid win with the stars Quiz Answers

Manish Paul Q1: What are the different versions of android named after?

Answer 1: Dessert

Virat Kohli Q2: What is the typical size of a Cricket bat?

Answer 2: 1.2-1.4kg

Deepika Padukone Q3: How many minutes shortest badminton match lasted ?

Answer 3: 6 Minutes

Alia Bhatt Q4: What kind of heel I’m wearing today?

Answer 4: Stilettos

Kichcha Sudip Q5: What kind of shoes got their name because they don’t make any noise while walking?

Answer 5: Sneakers

Samantha Akkineni Q6: In which country did Polka Dots arrived from?

Answer 6: Germany

Amitabh Bachchan Q7: What’s the number I typed on my phone?

Answer 7: wait for Big Billion Day day 1 (Guess 1-100 )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here