Go India Jaipur Event Quiz Answers (GPay) Visit & Win Upto Rs.100

0
145

Go India Jaipur City Quiz is making buzz in Google Pay new game. Google Pay has been rolling out new city visits in exchange for scratch cards or city tickets or KM’s. For Jaipur Quiz Answers Google Pay scroll to the bottom of the page and read. Jaipur event answers google play can be found below.

Previously it had conducted three city events and has won lot of appreciation from its users.

gpay jaipur event answer

How To Visit Jaipur City From Google Pay Go India Offer :

1. First of All Open Given Link using Google Pay App. :

Open ]

2. If there is no Go India Offer Showing then Go to Play Store and Join Google Pay Beta and Wait for Sometime.

3. Now, You need to stay at Hyderabad City and then you can play Google Pay Mumbai City Quiz.

4. You Can Earn Jaipur City Tickets By Following Tasks In Google Pay Go India Game :-

  • Share Go India Map or City Photo Daily (5 Tickets)
  • Recharge Any Prepaid Plan
  • Pay For Google Play Recharge Code
  • Scan Google Pay QR Codes
  • Pay Bills
  • Pay On MakeMyTrip
  • Buy Gold

or

5. After Reaching On Mumbai City You need to Play Mumbai City Quiz.

Go India Jaipur City Quiz Answers :

You need to Give 5 Correct Answers after Reaching on Dharamshala City. Here are all Correct Answers and you can win Up To Rs.100 Google Pay Balance or City Ticket or KMs using this Quiz.

Google Pay Jaipur Event Answers are given Below:

1. Which Dish Below is Unlikely to be in a Rajasthani Meal?

Answer : Butter Chicken

2. Which of the following monuments is not located in Jaipur?

Answer : Red Fort

3. Which of the Following should you buy from Jaipur? (Options: Lac Bangles, Bandhani Dupatta, All of them and Blue pottery)

Answer : All of Them

4. How Many Windows does Hawa Mahal Have?

Answer : 953

5. You need to call Google Pay customer care for details related to your gold transaction and a Dhanteras Cashback of up to Rs.1000. How will you find the Customer Care?

Answer : Go to Help inside Google Pay App

6. Which tourist circuit consists of Jaipur, Delhi and Agra

Answer : Golden triangle

7. On Dhanteras, where would you shop in Jaipur?

Answer : Johari Bazzar

8. Rajasthan is the state with highest

Answer : Area

9. Jaipur is popularly known as

Answer : Pink City

Now Google Pay Has Another City Specific Event. In Next Go India Game Event , You Have To Visit The Jaipur City From 10th To 12th November In Go India Game & You Will Receive Assured Scratch Card From That or you will get a Kilometers up to 460 KM or a Go India Rare City Tickets from this Event.

This offer is available for all users who have currently joined Google Pay Go India Offer. You just need to reach at Mumbai City in India Map and Just Give the Correct Answers of asked Questions.

Here many users are searching and asking for Jaipur City Tickets to Complete their India tour to Earn up to Rs.501 from GPay Go India Offer. Here we will try to cover almost all cities and we will share extra City Tickets on Our Telegram Channel too. So You guys can join our Crazum Telegram Channel to Get City Tickets for Free.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here